Wij gaan op berenjacht!

Videoboodschap voor klas Renske en Frans

frans

Instructievideo's : Kaas-uienbroodje en broodje gekookt ei

Vandaag hebben twee lekkere recepten om thuis te maken:

Broodje gekookt ei:

broodje-ei

Kaas-uien broodje:

kaasui

Ondersteuning bij thuisonderwijs

In deze bijzondere tijden willen wij als Tarcisiusschool ouders zo veel mogelijk ondersteunen in het aanbieden van onderwijs aan onze leerlingen. Daarom kunt u op deze plek extra informatie vinden die u mogelijk thuis kunt gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is onze docent consumptieve techniek een aantal instructievideo's heeft gemaakt onze leerlingen. ( en ouders ) Hou deze pagina in de gaten voor meer tips en ondersteuning.

CT - Yoghurt Muesli -1

Dagschema Thuisonderwijs

Beste ouders / verzorgers,

Veel van onze leerlingen vinden het prettig om werken en leven met een vaste structuur. Nu onze school dicht is valt er een groot deel van deze structuur weg. Om u een houvast te geven kunt u hieronder een voorbeeld vinden van een dagschema.dagschema